Lunch Webinar 14 februari (gratis):
Hoe Kan Je Tijd Besparen Om Tijd
Over Te Houden Voor Geliefden

Vorige week heb ik een verjaardagsactie gehouden. Op de eerste plaats wil ik iedereen bedanken voor alle leuke felicitaties tijdens mijn verjaardag! Daarom heb ik besloten om iets terug te doen. Aankomende donderdag is het Valentijn.

tijdgebrekWat ik om mij heen zie is dat veel mensen chronisch tijdgebrek ervaren. Deze hectische levensstijl heeft invloed op relaties. De ware oorzaak van veel relatieproblemen is naar mijn mening tijdgebrek.

Daarnaast heeft tijdgebrek heeft ook invloed op het vinden van een partner. Als je dagen zo vol zitten, je alle energie hebt verspeelt dan heb je ook geen tijd om een relatie aan te gaan. Jammer...

Hoe kan je er voor zorgen dat je meer tijd overhoudt voor de liefde. Hoe kan je er voor zorgen dat werk en privé beter in balans zijn. Hoe kan je er voor zorgen dat je eigen batterij goed is opgeladen zodat je de energie hebt om liefde te geven?

webinar liefdestijdDit zijn vragen die ik met je ga bespreken in mijn spliksplinternieuwe GRATIS webinar dat ik aankomende donderdag ga geven. Het onderwerp zal zijn: "Liefdestijd, 14 time management tips hoe je tijd kan besparen om tijd over te houden voor geliefden"

Datum en tijdstip: donderdag 14 februari 12.00- 13.00 uur.

Je gaat leren:

Doe mee! Je leert de allernieuwste inzichten over tijd besparen, dit mag je niet missen! Ook voor mensen die al supertevreden zijn over hun (liefdes)tijd, is het interessant (je vaardigheden op het gebied van time management verbeteren kan tot NOG meer succes leiden!). Het lunch webinar vindt plaats op donderdag 14 februari van 12.00 - 13.00 uur. Het is gratis en je kunt hem zonder kosten achter je computer bekijken!

Gezien de software is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Doe mee door je op te geven via onderstaand formulier:

 

Jouw trainer: Janneke Stielstra

Janneke Stielstra houdt zich al vanaf de middelbare school bezig met de vraag hoe je het maximale uit je leven kunt halen. Leren en ontwikkelen is altijd een rode draad in haar leven. Ze volgde verschillende studies: bestuurskunde, personeelwetenschappen en onderwijskunde. Janneke StielstraZe is “besmet” met het brein virus. De laatste jaren is men ontzettend veel te weten gekomen over het brein. Janneke maakt de vertaalslag hoe je deze kennis kan inzetten bij leren en ontwikkelen van mensen. Janneke Stielstra begeleidt professionals die het maximale uit hun leven willen halen. Door de combinatie van haar kennis en ervaring over de werking van het brein, hoe mensen leren en ontwikkelen en jarenlang onderzoek naar hoe je het maximale uit je tijd kunt halen. Reserveer nu direct jouw plek voor het webinar “Liefdestijd, 14 time management tips hoe je tijd kan besparen om tijd over te houden voor geliefden"

Vul de onderstaande velden in om je in te schrijven voor dit webinar.

Wat is een webinar (online training)?

Een webinar is vergelijkbaar met een seminar met dat verschil dat je het nu thuis via je computer volgt. Een internet verbinding is het enige wat je nodig hebt. Ik stuur jou een link naar het webinar. Daar kun je mij horen en de presentatie die ik met je deel zien.

Is er ook een download van het webinar achteraf?

Nee, helaas er zal deze keer geen opname beschikbaar komen omdat ik het een unieke ervaring wil laten zijn voor de LIVE deelnemers.

janneke-stielstra