Academie voor Leren en Ontwikkelen

“Zeven tips om het maximale uit jezelf halen”

Mijjanneke-stielstran naam is Janneke Stielstra, de afgelopen tien jaar heb ik mij gespecialiseerd op persoonlijke groei en allerlei technieken hoe je het maximale uit jezelf kan halen. Ik heb vele cursussen gevolgd, alles gelezen wat los en vast zit. Graag wil ik deze kennis met andere gaan delen.Ik heb een video gemaakt waarin ik je zeven tips geef om het maximale uit jezelf te halen. Als je alleen deze zeven tips al gaat toepassen zal je zien dat de kwaliteit van je leven met sprongen vooruit gaat. Vul hieronder je voornaam en e-mailadres in om de video direct te ontvangen 

7-tips-om-het-maximale-uit-jezelf-te-halen
* Deze registratie is 100% gratis en vereist geen betaling, je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden. We respecteren je privacy.

Maximale uit jezelf halen

De Academie voor Leren en Ontwikkelen is een platform opgezet voor gelijkgestemde mensen die willen leren en ontwikkelen, die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren, het maximale uit hun leven willen halen, en productiever willen worden.

Op de website van de Academie voor Leren hebben we een kennisbank gebouwd die voortdurend wordt uitgebreid. Op dit moment vind je informatie over de volgende onderwerpen:

Leren leren

Er zijn baanbrekende nieuwe technieken waar je beter mee leert leren en het ook leuker en sneller maken. Niet alleen voor in de schoolbanken maar is ook zeer geschikt om met de informatievloedgolf te leren omgaan. Je krijgt recente inzicht over de werking van de hersenen. Ook wel brainware genoemd. Speciaal voor drukbezette mensen kan je kennis maken met snelleestechnieken. Er is een gratis videoreeks waar je de principes van snellezen kan leren. Leer meer over de revolutionaire techniek van mindmapping. Mindmappen is een dynamische en stimulerende methode om slimmer en sneller te denken en te plannen. Wij hebben de speciale mindmapping toolbox ontwikkeld. Wil je leren hoe je sneller op nieuwe ideeën komt kijk dan eens onder het kopje creatief denken. De afgelopen 20 jaar deed Carol Dweck onderzoek naar leermotivatie. Zij toonde aan dat de manier waarop iemand naar zijn eigen vaardigheden en talenten kijkt (mindset), in hoge mate bepaalt hoe je je zal ontwikkelen.

Time management

Iedereen heeft 168 uur per week. De vraag is hoe we die 168 uur gebruiken. Hoe kan je meer bereiken met minder energie en minder inspanning? We hebben moeite om in de heksenketel van de informatiemaatschappij overeind te blijven. Hoe kan je meer tijd besteden aan zaken die echt belangrijk voor jou zijn? Hoe kan je slimmer werken? Welke technieken zijn er?

Brein leren

De afgelopen jaren zijn er spectaculaire ontdekkingen gedaan op het gebied van de werking van het brein. Neurowetenschappers ontdekten de zogenoemde spiegelneuronen, wat qua belang vergelijkbaar wordt geacht met de ontdekking van het DNA. Het leren en ontwikkelen van mensen is een belangrijke voorwaarden voor succes in organisaties. Hoe kan je mensen stimuleren te ontwikkelen? Wetenschappers hebben ontdekt dat de hersenen maakbaar zijn. Je kan je dus je leven lang blijven ontwikkelen. Uit onderzoek komt daarnaast naar voren als we meer weten over de maakbaarheid van het brein de leermotivatie en leerresultaten omhoog gaan. Er is aandacht hoe we beter kunnen onthouden en de werking van het onbewuste. Inzicht in de werking van het brein staat nog in de kinderschoenen. Elke dag verschijnt er nieuwe informatie over ons brein. Wordt vervolgd…

Social learning

Social learning is nog een relatief onbekend begrip in Nederland. Ook praktische toegepast kom je het nog niet veel tegen. Als synoniem voor social learning wordt ook wel leren 2.0 gebruikt. Hier valt nog heel veel te leren en te ontdekken. Ik neem jullie graag mee op onze ontdekkingsreis.

Life management

Mijn motto is het maximale uit het leven te halen. Maak je zelf een plan of laat je het door andere bepalen? Hoe kan je zelf de koers van je leven bepalen? Wat kan je leren van succesvolle mensen? Wat zijn jouw drijfveren? Als je dat weet kan je nadenken over wat je wilt bereiken. Als je doet wat je altijd hebt gedaan, dan krijg je wat je altijd hebt gehad. Die les leerde ik van Anthony Robbins. Kortom, als je altijd hetzelfde denkt, zul je altijd hetzelfde doen, en altijd hetzelfde resultaat krijgen. Wil je een ander resultaat, dan zul je daar zelf iets anders voor moeten doen, en zelf actie moeten ondernemen, en zelf dus verantwoordelijkheid nemen.

Veel succes!

Janneke Stielstra

Contact | Over ons | Linkedin| TwitterFacebook | You Tube | DisclaimerPrivacy Policy | Anti Spam beleid