Over ons

15 juli 2011 | door Janneke | Reageer als eerste |

Wat is de Academie voor Leren en Ontwikkelen?

De Academie voor Leren en Ontwikkelen is een platform opgezet voor gelijkgestemde mensen die willen leren en ontwikkelen, de kwaliteit van hun leven willen verbeteren, het maximale uit hun leven willen halen, en productiever willen worden.

Op de Academie voor Leren en Ontwikkelen vind je enorm veel waardevolle tips, trucs en technieken op al deze fronten.

In het logo van de Academie voor Leren en Ontwikkelen symboliseren de sterren het willen uitblinken en de O van Ontwikkelen staat voor het doelgericht bezig zijn.academie-voor-leren-en-ontwikkelen

Academie voor leren en ontwikkelen Seminars

Naast al het trainingsmateriaal wat te vinden is op www.academievoorlerenenontwikkelen.nl worden er ook regelmatig seminars georganiseerd met het voornaamste doel om de community van academie leden te versterken en natuurlijk ook het verstrekken van waardevolle informatie.

Gratis tips, trucs & technieken

De Academie voor Leren en Ontwikkelen geeft gratis zoveel mogelijk waardevolle informatie in de vorm van artikelen, een uitgebreide kennisbank en online uitzendingen.

Indien je onze adviezen toepast zal je:

-          Beter en sneller leren

-          Groeien als persoon

-         Succesvoller worden in je leven

-         Veel productiever worden

Door je aan te melden op de nieuwsbrief van de Academie voor Leren en Ontwikkelen weet je zeker dat je niks van dit alles zult gaan missen en altijd op de hoogte zult blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen.

Via het seminar- en webinaroverzicht kun je zien waar en wanneer je presentaties, uitzendingen en gastlezingen kunt volgen.

Doorlopende training (gratis)

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om jezelf constant te verbeteren, jezelf om te scholen en steeds een “niveautje hoger” kunt geraken door constante en doorlopende training. Ons doel voor de Academie voor Leren en Ontwikkelen is om dit gratis aan te bieden middels de artikelen en video’s die je regelmatig zult ontvangen.

Unieke online training

Daarnaast bieden we een unieke online training aan op gebied van:

Janneke Stielstrajanneke-stielstra

De Academie voor Leren en Ontwikkelen is een initiatief van Janneke Stielstra – van Dijkhuizen. Janneke is een specialist op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij studeerde bestuurskunde en personeelwetenschappen. Na haar studie bleef zij zich verder ontwikkelen als opleidingskundige en trainer. Zij leest alles wat los en vast zit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zij raakte hier zo enthousiast over dat zij deze opgedane kennis graag met anderen wil delen. Janneke weet haar enthousiasme over te brengen en mensen aan te zetten tot actie.

Janneke haar motto is er uit halen wat erin zit.

Zij is getrouwd en heeft een dochter en een zoon. Zij en haar man zijn een echte wereldreizigers. Haar passies zijn  persoonlijke groei, reizen, haar familie, vrienden, man, kind(eren) en natuurlijk de Academie voor Leren en Ontwikkelen.

Participeer!

Naast dat je veel gaat leren op de Academie voor Leren en Ontwikkelen raden we je ook aan om echt te participeren. Laat reacties achter op de artikelen, stel vragen, geef zelf ook waardevolle informatie en je zult zien dat er een wereld voor je opengaat.

Help meer mensen het maximale uit het leven te halen!

Wil je helpen de mensen om je heen meer uit het leven te halen, en helpen de Academie voor Leren en Ontwikkelen verder te laten groeien? Nodig ze
dan uit om een kijkje te nemen op de Academie voor Leren en Ontwikkelen, stuur een artikel door via de knoppen “like” of “retweet” onderaan onze artikelen. Wie weet kun je aan iemands leven een positieve draai geven! Je kunt de Academie voor Leren en Ontwikkelen ook steunen door een van onze producten te kopen.

Heb je zelf een website? Dan kun je onze producten promoten en hier commissie voor krijgen.

Succes!

Het team van de Academie voor Leren en Ontwikkelen

Academie voor Leren en Ontwikkelen
Burgemeester Canterslaan 75
5062 ET Oisterwijk
KvK: 52194590

Plaats een reactie
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes