Updates: spiegelneuronen, nieuwe generatie en het life makeover programma

20 mei 2011 | door Janneke | Reageer als eerste |

updates-academie-voor-leren-en-ontwikkelenVandaag de updates uit het netwerk van de Academie voor Leren en Ontwikkelen van deze week. En ja wel hoor de nieuwe generatie heeft zich aangediend. Vlak daar voor heb ik nog een aantal nieuwe artikelen kunnen schrijven.

Nieuwe generatienieuwe-generatie-twan-geboren

Meest belangrijke update voor deze week is dat ik ben bevallen van een gezonde zoon. Hij heet Twan, weegt 3380 gram en is 19 mei ter wereld gekomen. Alles gaat goed en we zijn natuurlijk hartstikke trots.

 

 

Wachten nuttig besteden?wachten nuttig besteden?

Inmiddels ben ik bevallen van een gezonde zoon. De baby was zes dagen te laat dus ik heb zitten wachten. In dit artikel bekijk ik of je wachten nuttig kan besteden.

Lees hier verder >>>

 

Stephen Covey over vertrouwen in organisaties 

In deze video vertelt Stephen Covey over de rol van vertrouwen in organisaties. Stephen bestudeert al ruim 15 jaar de verborgen en zichtbare aspecten van vertrouwen en de manier waarop leidinggevenden en medewerkers vertrouwen beleven en er mee omgaan. Kijk hier verder >>>

 

Life Makeover programma

life-makeover-programma-week-7Het Life Makeover programma is een krachtig veranderingsprogramma van een jaar. Het is ontworpen door Cheryl Richardson met her en der mijn eigen sausje er over heen. Het is de bedoeling om elkaar online zo veel mogelijk te ondersteunen. Hierdoor behaal je de beste resultaten.

In week 7 van het Life Makeover programma gaat het over motivatie.  Wat motiveert jou om het Life Makeover programma voort te zetten en stappen te ondernemen? Een van de zaken die je enorm kunnen helpen is het zoeken van een coach. Lees hier verder >>>

Nieuwe blogpost

Ik heb nog een aantal nieuwe blogpost geschreven:

- Mindmapping en snellezen populairste bedrijfsworkshop

- Marco Iacoboni over spiegelneuronen

- Nieuwe generatie boeken

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van de Academie voor Leren en Ontwikkelen, schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief.

Laat hier je naam en e-mail adres achter en ontvang tevens de gratis video om het maximale uit jezelf te halen. We zullen je gegevens nooit verkopen of verstrekken aan een anderen.

Fijn weekend,

 

Veel plezier en succes!

Janneke Stielstra

Janneke Stielstra is initiatiefneemster en eigenaar van de Academie voor Leren en Ontwikkelen. De academie is voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen, meer wil weten over het brein, meer kwaliteit van leven en productiever en effecienter wil worden. Meer over Janneke.


Plaats een reactie
Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes