Direct Toegang
Gratis E-book
headershadow

Valentijnswebinar: tijd overhouden voor geliefden

webinar liefdestijd

Aankomende donderdag is het valentijn. Wat ik om mij heen zie is dat veel mensen chronisch tijdgebrek ervaren. Deze hectische levensstijl heeft invloed op relaties. De ware oorzaak van veel relatieproblemen is naar mijn mening tijdgebrek. Daarnaast heeft tijdgebrek heeft ook invloed op het vinden van een partner. Als je dagen zo vol zitten, je alle energie hebt verspeelt dan heb je ook geen tijd om een relatie aan te gaan. Jammer...

Klik hier voor meer informatie >>>

Ontdek Mijn Fatale Brein Blunders
waardoor ik: veel tijd verloor, heel hard moest werken, moeite had met leren ...en ontvang direct praktische tips om dit op te lossen. Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het maximale uit je brein te halen. Meer dan 5000 professionals gingen je voor.
WordPress Comments

4 Reacties op “Valentijnswebinar: tijd overhouden voor geliefden


Comment author said

Door jolanda op 11 februari 2013 om 19:27

beste janneke
dankjewel voor de uitnodiging
eigenlijk zou ik de valentijnswebinar graag willen zien
maar dat gaat niet omdat ik werkende ben en daar geen vrije dag voor kan nemen
ben alleenstaande werkende moeder en dus schaars in mijn vrije dagen
tot nu toe zijn alle aanbiedingen overdag???zijn eer nog andere mogelijkheden om het toch te zien????zou juist voor werkende moeders misschien goede tips hebben
met vriendelijke groet jolanda

 

Comment author said

Door Gonnelies op 11 februari 2013 om 23:20

Helaas, volgende keer beter, moet werken.
Succes!

 

Comment author said

Door Carol de Koning op 14 februari 2013 om 13:23

Gelukkig was ik toevallig vrij vandaag waardoor ik heb kunnen meedoen aan de webinar. Janneke hartelijk dank voor de uitnodiging. Ik vind het een geweldige uitvinding, vanuit de luie stoel met mijn aantekeningenblokje een lezing volgen, vragen stellen en digitaal je hand opsteken! Bedankt voor alle handige tips. Ik heb een link van jouw webinar op mijn Facebook geplaatst. Ik ga nu gauw met mijn pommodore app aan de slag en het huis dweilen, wilde ik al zo lang doen ;-) Nogmaals dank! Carol de Koning.

 

Comment author said

Door Miep op 14 februari 2013 om 16:35

Bedankt voor je webinar! De Critical Focus Time vind ik zelf een eye-opener, maar ook de tijdverspillers. Die gebruik ik vaak onbewust om iets voor me uit te schuiven.
Ik ga de aantekeningen zeker uitwerken.

Puntje van aandacht: Het overzichtje aan het einde van de webinar dat begon met: Plan een avond voor jezelf en een avond met elkaar. Dat overzicht stond er zo kort dat ik het niet kon overschrijven, jammer!!

Puntje twee: bij andere webinars is het mogelijk de opmerkingen van de anderen te lezen. Dat is prettig voor de deelnemer (bijv.: oja, dat heb ik ook) en jij hoeft dan niet alle reacties op te lezen.

Je uitleg was helder, en je hebt een prettige stem om naar te luisteren. Dank je wel!!

 

Reageer hieronder

*